Arbetsdag idag

Idag hade jag, Catrin, Jessica och Gunilla arbetsdag i satllet. Vilket innebar att vi hade ansvarför morgonfodringen, insläppet, mocka åt alla 31 hänstar, byta vatten och så klart väga morgon, kväll och insläppshö till alla små ponnyer. Visserligen är inte Alien, Amadeuz och Trixie små. Men majoriteten är ;)
Allt gick på som smort och vi hade mockat, tvättat alla vattenhinkar, gett torv och vägt allt hö innan lunch. Men så ska ju de hästar som gått klart för dagen ut i hagen oxå :)
Så när vi släppte ut Hagrid rymmer självklart fjordingen Kim Lii ut! Dagen till ära springer hon runt, kickar nästan mot min syster och springer igenom shettisstallet som inte ens en B-ponny passar in i! Så sjukt jobbigt då hon maler på som en bulldozer! Helt omöjlig att stoppa och kan inte känna smärta. Jag vet att hästar har en extremt hög smärtgräns men hon har verkligen    I N G E N !
Så vi springer runt där och skrattandes försöker få tag i henne när Mixie rymmer oxå! Hon är en C-ponny och exakt lika bufflig som Kim Lii, om inte värre... Så vi fortsätter att jaga dem men de tar en tur igenom stallet IGEN! Snacka om jobbiga. Självklart hannvi inte folla ut mot vägen till masten. Så dem går ju och nosar vid traktorn och bilarna. Och sedan som grädden på moset springer dem upp för backen till Einar och Irené! Det var inte roligt. men vi skrattar bara ännu mer.
De springer i alla fall bara upp för backen och vänder igen. Och då, då kom vi på fenomenet kornhink! Släng i lite havre i en svart hink och skramla så kommer hästarna direkt! Så vi försöker locka in dem i hagen igen men det gick inte lika bra som vi tänkt oss. När Kimmi nästan tänker gå in kommer Pokémon och hugger efter henne. Men efter blod, svett och tårar går hon till sist in i alla fall och en stund senare Mixie oxå! Okej, kanske inte blod och tårar men svett och skratt!
Vi sprang runt där helt retarded och först efter insåg vi att föräldrarna glodde på oss, dem ba WTF?!
Ha ha, har nog aldrig haft så roligt när en häst rymt ur hagen!
:D


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så söt header:)

2011-02-26 @ 21:53:30
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/
Postat av: Carolina

haha 31?! Vad är det för stall? :)

2011-02-27 @ 19:19:38
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0