Amanda

Denna dag tillbringades min min bästis Amanda. Direkt när jag kom till henne fick vi brist på saker att göra. Inplanerat var ju att vi skulle powerwalka, men så blev det inte. Ha ha, istället spelade vi TP tror jag att det heter?
Ganska drygt men ibland var det ju lite roligt, särskilt när Amanda sa att det var 364 dagar på året, kan tala om att jag skrattade då! Vi har spelat samma spel förrut och hon hade fått den här frågan någon annan gång, och så klart svarat fel den gången oxå! Ha ha, roande ;)

Sen gick vi till Amanda E som inte bor sååå himla långt bort, även om det tar en stund att gå dit. Vi tömkörde hennes häst Tummelisa ute i skogen. Det gick väl ganska bra, hon blev lite förvirrad ibland och kickade när man använde pisken. He he, jobbigt sto. Inte så farligt när lilla Puffe kickar, det är hanterbart, men när en kombi av Havflinger Shire gör det är det en helt annan sak. Men smaken är som baken när det gäller ston ;)

Efter det var vi inne hos Amanda E en stund och gosade med hennes marsvinsungar, så sjukt gulligt med usen virvlar! Självklart käkade vi även lite godis och kastade en del på varandra. Jag och Amanda tyckte det var sjukt roligt och sprang iväg med godisskålen en gång och låste in oss på toan, he he.. Har nog lite konstig humor ibland.
Men men, så kan det vara :)
I morgon bär det av till Curry och Filur!


Maja gillar...

Maja min katt (syns på headern) gillar jordgubbskräm med mjölk!!! Hon är nog den näst kräsnades aV dem alla och så gillar hon kräm med mjölk. Visst är hon extremt speciell, men jag trodde att hon bara skulle rynka på näsan och hop´pa iväg, men icke ;)
Lilla Tjöffsi <3






.

Hallå, snart är det väl dags för mig att stiga upp ur sängen. Men jag är inte särskilt taggad på det då jag är förskyld och tittar på Grey's :)
Ska nog bara titta klart på avsnittet och gå duscha då jag ska till Amanda vid tolv :D


Så jävla cool!

Brotse från rösten och titta på hästen! :O
Sjukt coola rörelser. :)
http://www.youtube.com/watch?v=3nRWqGPIf_Q&feature=related

On my list

http://www.youtube.com/watch?v=7WcWa-ADWAg


Crossbanan

Idag skörde jag och syrran på crossbanan som ligger mittemot stallet! Så grymt skönt det är att slippa å köra på volten. Känner att Curry blir mycket gladare och piggare då han tycker att volyten suger emellanåt. Currys lilla problem när man kör ut är att han inte vill gå först om jag ska gå om Didrik! Han backar bara (med vagnen) tills han får som han vill. Går ju inte att göra så mycket åt saken när man själv sitter i vagnen :( Sjukt irriterande då han ofta lyckas backa ner i diket, blir inte glad då kan jag säga!
Men idag kom vi mycket längre än vi brukar! Vi gick först från början coh jag märkte att han blev osäkrare om dte fanns andra vägval frammåt än bara än, min lilla Puffe. Sen fick syrran köra om och gå först. Då var det nemas problemas att gå tyckte han!
Så vi knatar efter men när vi var tvugna att vända (det är bara plogat 1/3 av vägen) så hamnade vi ändå först. Men lilla Puffe han springer på som bara den! Ingen seg mestrav där kan jag tala om! Blir verkligen glad när jag känner hur han blir mer säker på sig själv och vill! Ha ha, som tur var lyckades vi i alla fall klämma in liiiite dressyr den dagen oxå, han är verkligen stel i vänster varv. Känner mig inte taggad inför tävlingen som är vecka 11 tor jag :) Men men det är i alla fall i ett ridhus så underlaget lär ju vara bättre än en sörjig gräsbana!


Ucki :S

I morse när jag skulle äta frukost så stekte jag ett ägg. I igår åt vi självklart tacos som många andra i lilla landet lagom gör ;) Så vi stekte ju köttfärs. Och idag när jag då skulle steka mitt lilla ägg orkade jag inte göra rent pannan. Och det var ett fet misstak. När ägget smakade köttfärs/tacokrydda/smör/ägg så var det inte gött. Det misstaket gör jag inte om igen kan jag tala om!
Ha ha, snacka om att det verkligen inte var gott!
Rekomenderas ej :)


Krääm

Idag när jag kom hem käkade jag jordgubbskräm med bitar. Kommer ihåg att när jag var liten så tyckte jag det var sjukt gott, men icke utan bitar. Så idag när vi var på ICA plockade jag på mig en. Tyvärr var det inte lika gott som jag mindes det men det gick ner. Tror att jag ska äta det till frukost imorgon :)


Arbetsdag idag

Idag hade jag, Catrin, Jessica och Gunilla arbetsdag i satllet. Vilket innebar att vi hade ansvarför morgonfodringen, insläppet, mocka åt alla 31 hänstar, byta vatten och så klart väga morgon, kväll och insläppshö till alla små ponnyer. Visserligen är inte Alien, Amadeuz och Trixie små. Men majoriteten är ;)
Allt gick på som smort och vi hade mockat, tvättat alla vattenhinkar, gett torv och vägt allt hö innan lunch. Men så ska ju de hästar som gått klart för dagen ut i hagen oxå :)
Så när vi släppte ut Hagrid rymmer självklart fjordingen Kim Lii ut! Dagen till ära springer hon runt, kickar nästan mot min syster och springer igenom shettisstallet som inte ens en B-ponny passar in i! Så sjukt jobbigt då hon maler på som en bulldozer! Helt omöjlig att stoppa och kan inte känna smärta. Jag vet att hästar har en extremt hög smärtgräns men hon har verkligen    I N G E N !
Så vi springer runt där och skrattandes försöker få tag i henne när Mixie rymmer oxå! Hon är en C-ponny och exakt lika bufflig som Kim Lii, om inte värre... Så vi fortsätter att jaga dem men de tar en tur igenom stallet IGEN! Snacka om jobbiga. Självklart hannvi inte folla ut mot vägen till masten. Så dem går ju och nosar vid traktorn och bilarna. Och sedan som grädden på moset springer dem upp för backen till Einar och Irené! Det var inte roligt. men vi skrattar bara ännu mer.
De springer i alla fall bara upp för backen och vänder igen. Och då, då kom vi på fenomenet kornhink! Släng i lite havre i en svart hink och skramla så kommer hästarna direkt! Så vi försöker locka in dem i hagen igen men det gick inte lika bra som vi tänkt oss. När Kimmi nästan tänker gå in kommer Pokémon och hugger efter henne. Men efter blod, svett och tårar går hon till sist in i alla fall och en stund senare Mixie oxå! Okej, kanske inte blod och tårar men svett och skratt!
Vi sprang runt där helt retarded och först efter insåg vi att föräldrarna glodde på oss, dem ba WTF?!
Ha ha, har nog aldrig haft så roligt när en häst rymt ur hagen!
:D


Bored...

Snacka om att jag lätt blir uttråkad! Jag måste verkligen ha något att göra hela tiden annars får jag äckligt tråkigt. Jag kan inte sitta hemma en hel dag och bara titta på TV eller sitta framför datorn. Jag måste röra på mig, annars går det inte ;) Så idag har jag ju dansat, men det var bara en timme och sen då?
Mamma tittar på den Tv som DVD:en är inkopplad till och jag orkar inte byta. Så inget Grey's Anatomy för mig. Och sen går det ju inget roligt på de vanliga kanalerna.
Måste säga att kvällens höjdpunkt typ har varit Vampire Diaries :) Men i morgon får jag någé att göra. Jag har arbetsdag från 8 til 16 i stallet. Då får man ligga i och efter det har man sjukt ont i fötterna och bena. Men känns som om det blir småpotatis för mig eftersom jag har stått i två veckor 6 timmar om dagen nu!


On my list

http://www.youtube.com/watch?v=HIekOkkepTw

http://www.youtube.com/watch?v=jqMixeRhGfg&feature=channel


Oh no!!!

My god, när jag skulle sätta in en ny skiva i DVDen stod det att den var sönder!!!! Jag = freaked out! Trodde att jag inte skulle kunna tittade på Greys's, och det är inte bra i min värld. Så jag tog snabbt ut den och putsade den som en galning, tur var fungerade den sen. Wohoo, mer Grey's även om jag kommer ihåg vad som händer under just dem avsnitten :)

Och ja, jag vet att jag är besatt ;)


Looooooooooov!

Japp, idag blev det lov alltså. Så Grymt skönt då mina ben känns som bly. Skulle inte pallat en dag till med att stå upp! Så idag var det min sista praodag och jag kom nästan försent. Jag säger bara att ni kan prova själva att duscha, klä på er sminka er, kolla när bussen går och ditten och datten på en timme! Snacka om att jag fick ligga i!
Om en halvtimme börjat Vampire Diaries och då ska jag sitta bänkad framför en TV! Men tills dess ska jag fortsätta att titta på mina älskade Grey's boxar <3 Lööööw to the twisted sister :)
Idag dansade jag även, och jag fattar verkligen inte vad som har hänt med min balans! Brukade kunna snurra två varv men nu tippar jag bara åt sidan! Även om det bara är ett varm. Hm, få undvika att träna under lovet då det faktiskt brukar bli bättre om jag inte göre på ett tag.
Men ha det gött nu!


Det händer inte...

Jag känner att det inte händer särskilt mycket i mitt liv just nu. Det kretsar typ kring praon och Grey's Anatomy.
Suck, känner att jag behöver träffa mina kompisar nu, har inte gjort det på två veckor!!!

I dag var jag och syrran i alla fall på en Hlr-kurs. Det var mycket lärorikt måste jag säga och inte helt patetiskt. Tur att man lär sig det i nian oxå! kommer absolut behöva fräsha upp mitt minne.

Men i morgon ska jag i alla fall dansa, ska bli skönt att sträcka på benen lite och göra sig av med all överskottsenergi, plus att det är Vampire Diaries! Läääängtar ;)

Så nu ska jag övergå till min DVD och Grey's box!

Ciao <3


Maraton

Antar att jag tjatar om det ganska ofta men jag älskar verkligen Grey's Anatomy. Har kommit in i en period då jag tittar på det hela TIDEN! Men så kan det vara när man har samma humor som det är i serien :)
Just nu tittar jag på Scary Movie och håller på att pissa på MIG!!!!!
Jag tycker att det är sjukt läskigt även om det bara är typ en parodi på en vanlig skräckis. Men som den fegis jag är kan jag inte låta bli att låta håret falla för ögonen ;) Ha ha, jag vet, jag är en mes! Om jag blir så här skraj av Scary Movie, tänk då vad jag blir av en så att säga riktig skräckis?

I morgon är min näst sista dag på praon. Sjukt skönt och sedan är det looooov! Även om det känns som om jag har lov nu :)
Även i morgon ska jag och syrran och några andra från stallet gå en Hlr-kurs i Solna. Ha ha, frågade pappa varför alla jäkla kurser ligger i just Solna. Han svarade att det är ju där Ridsportens hus ligger. Hö hö, vad brajt jag kan vara ibland ;)


Chinapuffar och slapping

Kom för ungefär en timme sen hem från paron. Måste säga att mina så kallade hanledare verkligen är, SPECIELLA...
Jag har i alla fall inte tråkigt, bara lite ont i fötterna eftersom jag står upp heeela dagen ;)
Men nu ska jag fortsätta att titta på Grey's Anatomy Season two och äta chinapuffar :)

Lööööwe to everyone <3


Grey's Anatomy in my heart <3

Sen jag kom hem, typ fyra, har jag tittat på Grey's Anatomy season 1. Det är nog min absoluta favoritserie, ofc tillsammans med Vampyre Diaries :)
Men eftersom det var extremt länge sen jag tittade på någon av säsongerna så kände jag att det var dags igen! Så nu ska jag plöja igenom alla sex säsongerna en gång till. Det lär ju ta ett tag! Trots att jag tittat på alla minst tre gånger var ;) Men så är det när man älskar något. Och sen den 16 mars börjar nästa omgång! LÄNGTAR!!!!!!!
Så nu ska jag fortsätta att spana in McDreamy och hans awesome hair och i säsong två eller tre ska jag spana in McSteamy oxå!


Season One


The hole group :)


McDreamy med sitt hår ;)


McSteamy...


Bild från säsong sju


Trooor att det här är omslaget till säsong sjus box :)


Pride and Prejudice

Nu har jag tittat på Pride and Prejudice. Det är en av mina absoluta favoritfilmer. I'ven got a thing for old movies and books ;) Jag älskar klänningarna dem har på sig och sättet dem pratar. Jag skulle verkligen vilja ha en stor gammal, överprydd klänning med korsett och "kjolpuffar". Lovely!
Huvudrollen i Pride and Prejudice har Keira Knightley som spelar Elizabeth Bennet.
Hela filmen är igentligen ett kärleksdrama mellan henner och Mr. Darcy. Gulligt om du frågar mig ;)









Roooooooooooligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Garvar så att jag GRÅTER!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=wXiVuVHuXhc&feature=player_embedded


Mohaha...

Nu har jag bytt praoplats!!!!!
Är så sjukt glad över det, min vecka har blivit räddad!!!!
Så jag är tillbaks på Biscotti :) Och jag sätter inte min fot på Vallentuna konditori en enda gång till!
Jag hatar verkligen stället.


Tortyr!

Idag var första dagen på min nya praoplats, och det sög VERKLIGEN. Jag satt på en stol och spelade spel på min mobil i 5 timmar och 45 minuter :D  -.-'
My god, jag rekomenderar verkligen inte att man praoar på Vallentuna Konditori. Det är svinkallt, finns inget att göra och luktar klor. Och i allmänhet är stället skabbigt. Usch!
Och hon som äger playset är enligt mig en sur gammal kärring som ska åka till Libanon i morgon!!! Och man måste ställa ALLA kaffekoppar med öronen åt sammahåll.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jag spyr galla på stället!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


My god vad kallt!

Idag var det ruskigt kallt på morgonen. Jag och syrran hade morgonfodringen och jag var inte särskilt pigg på att gå upp på morgonen. Dagen blev ju inte heller bättre av att det var äckligt kallt. Men upp måste man ju och hästarna vill ju ha mat!
Efter fodringen red vi ut på Trixie och Filur :)
Mysigt med all snö även om Luren tyckte det var jobbigt. Men han är ju rätt charmig när han letar som en galning efter en till morot om man redan har gett honom en innan.
När vi sen körde gick det mycket bättre än förra veckan! Curry var mer frammåt och ville i alla fall sammarbeta med mig. Sen blev det ju varmare vilket gjorde min dag ännu mer!

I morgon ska jag till min nya praoplats. Känner mig inte särskilt taggad. Men hallelujah för att jag bara har en vecka kvar och att det sedan är lov!
Även om jag inte har haft några läxör är det skönt med en break från alla tider att passa ;)


Myone

Idag var jag, syrran och pappa på Myone. Har aldrig varit där så blev glatt överaskad när jag upptäckte att den lätt slår hööks! Hööks ridkläder är bara skit som går sönder men där har det faktiskt bra grejor. Pikeur, Mountain Horse, Equipage och masssssor :) Ska absolut åka dit fler gånger!

Det blev ett par bruna ridbyxor till mig som matchar strumporna jag fick i julklapp och en blå jättegosig fleece från Mountain Horse. Av någon anledning har jag typ bara mörkblå tidkläder just nu! Strumpor, fleecetröjor, tröjor, mössa och så klart ridbyxor. Min vinterjacka är röd men det kan inte hjälpas. Men enmörkblå sommarjacka har jag. Nu saknas bara ett mörkblått schabrak till Filur så blir vi sjukt matchade :D

Sen såg jag ett par döheta RÖDA ridbyxor, VILL HA! Tyvärr var dem helskodda vilket jag inte klara av, så om någon vet var jag kan hitta ett par röda ridbyxor som är sadelskurna ett knäskodda, kontakta mig!!!

Olyckligtvis kan jga inte ladda upp några bilder då kameran har laddat ur och jag tog med mig fel laddare från mamma. Hur det nu gick till?!


Det är ju pinsamt...

Att titta på svenska melodifestivalen är ju näst in till pinsamt! Har nog aldrig varit med om att det har varit så dåligt, till och med sämre än Idol... Och det säger ju inte bara lite det enligt min menig.
Programledarna suger! Ta hit Björn Gustavsson istället! ;)
Och Erik Saade ska vi inte tala om, han är Sveriges variation av Justin Bieber. 
Skärp er svenska folket!


Dags att dansa ut julen?

Ha ha! Hemma hos pappa har vi en tendens att ta bort allt julpunt SENT! Så imorgon ska jag plocka ner julgranen :P Men men, det kan i hjälpas när man inte har tid/orkar. Sen så är det rätt mysigt oxå ;)

Imorgon ska jag även åka längdskidor. Provade dem i tisdags? Då åkte jag bara typ 50-100 meter längs åkern. Lite tråkigt att bara åka på en raksträcka utan något mål, plus att det var mörk! Hade ingen lust att staka ut i skogen då :S Men i morgon...
Då kör vi!


A long time ago

Oj, nu vare länge sen jag skrev någe. Men i onsdas var jag sjukt trött och igår när jag kom hem från stallet drack jag varm choklad och begav mig till sängen. Men nu är uppdateringen här!
Som sagt var jag i stallet igår. Jag fick rida Kaspian igen och det gick i alla fall lite bättre än förra veckan när det gäller fram och bakdelsvändningarna.
Ha ha, sen kom vi fram till att jag i tre års tid lyckats ta rätt sittben var enda gång utan att jag själv vetat om det. jag kör på känsla så att säga ;) Ja ja, är väl dags att lära sig teoretiskt sätt vad som är rätt och fel.
Sen på söndag ska jag även pudra Curry. Han har två skappfläckar som jag säger, en på vardera sida om halsen.


Tredje dagen.

Idag var det min tredje dag på praon. Det var inte alls lika drygt och tråkigt som första, puh! Nu har jag i alla fall lärt mig alla namnen, Sami, Emma, Sergon och Kosovare (ja, det sista är ett tjejnamn). Stolt! :) Imorse när jag kom till busshållsplatsen fick jag lite panik, den var tom. Shit, jag trodde att jag missat bussen, även om det var två minuter kvar, och skulle komma försent. Inte bra asså, men tur var kom den sen.
Men nu ska jag till tandläkaren, håller tummarna för att jag inte har några hål!


I heart McDonaldspaj <3

Det godaste som finns är McDonalds pajer. Dem är så sjukt goda att jag skulle kunna äta minst fem på raken. Godaste smaken är lätt jordgubb/vanilj ;)

  


Längdisar

Idag provade jag mina nya längdskidor. Var riktigt roligt att åka en bit eftersom jag inte gjort det seriöst på länge. Jag säger seriöst eftersom jag åkt på skolans sunkiga, gamla och extremt dåliga skidor på några idrottslektioner.
Kändes som om jag inte riktigt fick någo bra fäste, men det kan ju bero på min usla teknik. Eller rättare sagt på min icke existerande teknik :) Tappar balansen emellanåt då jag lägger flör mycket vikt på ena skidan sitället för på båda. Ja ja, jag får väl åka lite till


Mina längdisar, dock utan bindningar


Bilder på Curry från söndagen











Prao

Idag hadejag min första dag på praon, var nog det tråkigste jag varit med om! Timmarna sniglade sig fram! jag fick plocka dik, torka borden, plocka disk och plocka disk. Sen lyssnade jag även på när dem snackade sitt språk. Blir interesant att se om jag lärt mig någe i slutet av veckan! Det enda som i alla fall var lite roligt var att jag fick sluta en halvtimme tidigare. Jag hälsade på fyra människor idag. jag kommer ihåg två och en halv, Sammi (typ), Emma och Sergan (halvan har vi där). Förhoppningsvis blir det lite roligare i morgon!


Stallet igår

Igår var jag och min syster i stallet. Dagen började med att hon (igen) hade två lektioner. Hade verkligen glömt bort hur kallt det är att leda ett litet barn runt i en timme! Brr!
Innan vi började köra värmde vi upp med tömkörning ute i skogen, vi pulsade runt i snö ipp till knäna och efter det kände jag mig rätt så mör i bena kan jag säga, det gjorde nog även Curry ;)
I början när jag körde villde det sig inte alls. Han ville inte ta yttertömmen i vänster varv över huvud taget! Rätt så frustrerande. På det gick det nästan lika dåligt i höger varv oxå! Men sen i slutet släppte det i alla fall lite. Blir lite tråkigt i längden att bara köra dressyr, men ute i skogen går det icke att ta sig fram.
Snön räcker som sagt Curry upp till knäna och att dra en vagn på det går bara inte! Men ska nog köra precision istället nu på söndag så att vi får lite variation!
När jag skulle tömköra Filur sen ville det sig inte heller. Han var jättemjuk förra veckan och lyssnade jättebra. Nu skulle han istället hänga i tömmen och inte alls lyssna. Ska nog göra något annat med honom oxå nästa vecka ;)


Girlsnight

Har haft en extremt rolig kväll med mina kompisar nu! Först bowlade vi och körde dansmatta. Att göra det i en kvart är extremt jobbigt! Kan säga att jag svettades!
Efter det gick vi hem till mig och gjorde varma mackor ocxh åt massor av godis och chips! Har svullat för flera veckor nu kan jag tala om, åt godis så att jag mådde illa :)

Ska ladda upp några videosar imorgon så får ni se några sjuka grejor vi gjorde ;) Själv fick jag ju rulla i snön och suga upp vatten i näsan, he he...
Men det var som sagt extremt roligt. Nu måste jag sova då jag ska upp tiiiiidigt i mnorgon och åka till stallet :)


Ledig!

Fett najs, nu har jag prao i två veckor och sen sportlov. Jag kommer inte behöva plugga eller sätta min fot på skolan på tre hela veckor! Underbart.
Ikväll ska jag, Julia, Alexandra, Amanda och Amanda bowla och sen äta pizza, gosigt ;)
Har även fått ett par längdskidor. Så nu är det dags att börja staka runt el-ljusspåret. Är faktiskt roligare än vad det låter.
 I morgon bär det av till stallet och Curry och Filur <3


Snöstorm till snökaos...

Usch vilket väder det var i morse! Snöade extremt mycket och jag och syrran fick pulsa fram till bilen i motvind, inte roligt kan jag säga! På det hade jag svenskaprov idag oxå. Det var i alla jättelätt, tur det eftersom jag inte pluggat ett skit känns det som :)


Snöstorm!

Har snöat sjukt mycket idag! Och jag som börjat få vårkänslor, det här suger. Är verkligen trött på vintern nu. Idag när jag åkte till stallet kändes det som om jag skulle blåsa bort och sminket bara rann. Suck. Ridningen gick i alla fall bättre än förra veckan. Jag fick rida Kaspian, en Connemara D-ponny. Gick ganska bra men kunde definivt gått bättre. Vi var bara tre stycken idag stället för sju! DET var verkligen skönt.
Nä nu ska jag plugga lite till Svenska provet jag har imorrn.

Hörs!


- Då e du...

Hej hopp!
Idag när jag kom hem var jag inställd på att råplugga No tills i morgon! Kände mig ganska peppad och det gick i alla fall ganska bra :P Har haft bättre pluggtimmar i alla fall.
Idag i skolan hade jag och min kompis en av våra fantastiska flumstunder, vi körde "Då e du". Sjukt roligt interskämt som går ut på att man bara säger:

- Då e du Williams tröja
- Då e du Marie Louses hår
- Då e du Emils underkläder
- Då e du Kapten Filling
- Då e du Doktor Mugg

Sjukt rolig "lek" som ALLTID spårar ur totalt, slutar oftast med att vi säger sjukt konstiga saker till varandra som bara vi tycker extremt roligt, och alla andra tycker att vi är helt störda. Ha ha, vi körde den leken i 20 minuter idag på mattelektionen, tror att Camilla blev smått irriterad ;)

Nu ska jag fortsätta mitt No plugg och varva det med svenska :)


Bakning!

Hallå där.
Idag när jag kom hem blev jag extremt sugen på att baka, det blev en kladdkakamed pinjenötter på, får se hur det smakar ;) Men nu ska jag återgå till attt plugga, har ett mega prov i morgon i Hkk och på torsdag har jag ett mega bajsastort prov i NO :) Längtar... -.-


Lite misshandlad efter att jag försökt få ut den ur ugnen utan att bränna mig!


Stallet idag

Hallå!
Idag var jag och min syster i stallet. Dagen började med att vi hade morgonfodringen. klippsk som jag är kom jag på den brilljanta idén att ge de ponnyer som inte skulle gå  lektion ute i hagen. Mycket smidigare för mig senare när jag stressar för at fixa i ordning alla hästar, släppa ut och hjälpa eleverna, överlycklig över att det inte är jag som ansvarar för allt! Dagens prestation från min sida var att jag lyckades ryckta och sadla och träns sex hästar på bara en timme! Hann precis innan nästa lektions barn började ramla in.

Efter det så var der dags efter den efterlängtade körningen! Det blev ett till dresypass på banan då de e helt omöjligt att köra ute i skogen! Lite tråkigt men välbehövligt efter flera månader utan dressyr! Curry var som vanligt stel som en pinne innan det släppte lite, men vi har mycket att jobba med i vänster varv må jag säga!

Förra veckan red jag bara ut en snabbis på Filur i skogen så jag kände att det var dags att ta tag i honom och göra någe vettigt. Det blev tömkörning på schemat. Är så stolt över min lilla fettklump! Han gick jättefint och stadigt på tömmen i både trav och skritt. Körde öven en hel del skänkelvikning åt höger. Nästa vecka blir målet att han går lika fint i höger varv som i vänster!


Filur och jag på SM i Bruksridning i somras.


Hallå :)

Hej där!
känner att jag varit väldigt effektiv idag i skolan (inte)! Samhällslektionen slutade med att min lärare berättade vad hon hade på sig när hon var "liten" och jag kan tala om att det lät inte snyggt!!! :O Malde på som vanligt i skolan idag, gå på lektionerna, lyssna, skriva, gå därifrån, gå på nästa lektion ;) Sista lektionen gick jag en kvart tidigare ifrån för att hinna med min buss till stallet, det lönadei sg inte eftersom den i alla fall inte kom! Kan nog inte beskriva med ord hur mycket jag hatar SL!
Väl i stallet skulle jag mocka åt en rad med hästar och fixa hö tills kvällsfodringen. Ganska stolt över mig själv när det gäller tiden! Höt gick rekordfort och mockningen tog inte helle lika lång tid som den brukar göra. Tar en stund när man måste byta vattenhinkar åt alla ;)

På lektionen fick jag rida Monessa. Hon är en korsning mellan shettis och Gotlandsruss, snacka om att det är krut i den ponnyn! Kändes som om jag lätt skulle vinna ett löp på Täby med henne :) Resultatet av att ha en överspidad häst på en dressyrlektion = sämst! Kunde inte använda mina skänklar något eftersom hon bara sprang ännu fortare då!
Självklart passade jag på att pussa på Filur och Curry!


Plugga? Nae...

Ha ha, det gick inge vidare med mitt NO plugg. Tittade istället på Project Runway :)
Ja ja, jag har typ bara pluggat sen i söndags så jag förskänar en liten paus enligt mig själv.
Men tror att jag ska ta mig i kragen nu och plöja igenom kaplitet om hjärnan.
 Kyss!


Hemma

Hallå :) Nu är jag hemme från skolan igen. Min dag startade med att jag råpluggade NO och sen en lektion i hemkunskap. Vi bakade rulltårta och det smakade verkligen pyton! Känner att jag behöver bättra på mina skills när det gäller rulltårtor. Men jag skyller dagens resultat på att jag aldrig har gjort det tidigare ;)

Nu ska ja plugga lite till NO (suck) och sen titta på OC. Gillade verkligen inte det förrut men kan bero på att jag bara såg vart tredje program eller så :)
I morgon bar det av till stallet för att rida lektion och pussa på Curry och Filur! Kommer att ta mig en och en halv timme att åka dit kommunalt, jag säger bara "Thank God" för att det inte är lika kallt längre!

Ciao!


No plugg -.-

Hallå!
Sitter nu i skolan och pluggar no, sjukt tråkigt! -.-'
Men som sagt så har jag ett prov nästa vecka så jag har inget val :P


Volleyboll :)

Hallå!
 Förra veckan spelade vi tjejer i åttan volleyboll på gympan. Dett tyckte vi var sjukt roligt så vi bokade gympahallen nu efter skolan.
Måste säga att det var inte lika roligt som förra veckan. Men men, vad kan man göra? :P
Men nu ska jag bege mig till min No bok. Har prov nästa vecka på cirkus 90 sidor! Suck, inget liv för mig då :(

Slänger även in en bild på min (lilla) bebis Filur <3


Hej hopp!

Hallå! Välkommen till min nya blogg!
Jag är en tjej född -96 och älskar hästar. Favvorasen är såklart Shetlandsponny! ;)
Här kommer jag att skriva lite om mina dagar i skolan och om dagarna jag är stallet :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0