Mohaha!

Sitter hemma hos Amanda E just nu. Har inte sett hennes fölis Thor ännu så det var på tiden. Hon gjorde precis världens sämsta trolleritrick, haha. Har även gjort en fin liten facerape på hennes FB. Känner mig sååå snäll :)


Globen dag två

Andra dagen var rätt lik första. Dock så hoppade jag över en hoppning och gick i annexet istället. Tycker att storhäst klasser inte alls är roliga att titta på ;) Ponnyhoppning var det i alla fall. Väldigt roligt att titta på då dem rider väldigt fort i C-ponny klassen. En tjej red dock för fort så ponnyn hann inte med taxeringen eller fick någon höjd i hoppet utan hoppade rakt igenom hindret. Stackars ponny...

Körningen var såklart grymt bra. Tomas kom tvåa, prutt då han hade ner två bollar. Hans hästar är i alla fall väldigt fina och vänster förlöpare heter Filur :) Boyd Exell vann även idag. Men kvällens högpunkt för mig var klart som fan när jag FÅNGADE BUKETTEN SOM VÄRLDSMÄSTAREN I FYRSPANN KASTADE!!!!!! Blev så sjukt glad så det fanns inte :D Snacka om lycka! Eftersom jag verkligen ville ha den ställde jag mig upp och då kastade Boyd Exell rakt på mig, blev så jävla glad :)

Med mig hem fick jag dock bara en tälingsluva. Hm, brukar alltid hitta massor av saker men tycker att utbudet i år var mindre och dyrare. Bra för plånboken men lite tråkigt. Kanske har jag blivit kräsen och lite snål? Hittade även ett linne på Bik Bok som fick följa med hem.

Globen helg

Har haft två awesome kvällar på globen nu i helgen. I lördags tyckte jag att programmet var helt okej, inte så jätteroligt då det mest var hoppning. Dock så var fransmannen väldigt rolig att titta på. Han kan verkligen få sina tolv hästar att göra vad han vill. Bäst var när han galopperade emot en vanlig höjdhoppinne, hoppade över den och sen landade ståendes på dem två hästarna igen. Helt sjukt! Hoppet var säkert minst en meter, hästisarna skulle ju under den också.
Men jag tycker att dem har lite för mkt frihetsdressyr eller vad man nu ska kalla det. Jättekul att titta på en stund men inte så roligt när dem gör samma saker om och om igen. Jag tröttnar helt enkelt :)

Fyrspannet var såklart bäst! Vår hemmakusk Tomas Eriksson körde såklart väldigt fort och det såg bra ut, men lyckades ha ner två bollar. Slutade på en tredje plats. Vann gjorde som jag faktiskt väntat mig Boyd Exell som har VM guld i fyrspann. Det var ju dock bara uppvärmningen inför söndagen :)

Har lite filmer från körningen som jag ska ladda upp senare och skriver om söndagen ikväll eller i morgon. Har allt för många läxor just nu och så är det öppet hus på Danderyd ikväll och Åva i morgon.


Tagga!

Ikväll blir det Stockholm Horse show med Nathalie och i morgon med mamma och Nathalie igen :D


Nöjd!

Har äntligen hittat två linjer som jag vill gå, det var på tiden! Rätt stressande när alla redan vet vad det vill läsa men bara inte vart. Så än så länge står det emellan Ekonomi Ekonomi fördjupning internationell ekonomi eller Sam Internationell :) Lutar år ekonomi men behöver mer info om båda linjerna innan jag kan bestämma mig. Har även ett tredjehansval av linje men den verkar inte lika roligt. Nu ska jag bara bestämma vilken skola, Danderyd eller Åva :)


Gymnasiemässan

Ja, som rubriken lyder var vi på Gymnasiemässan idag. Så sjukt mkt folk och jag vet fortfarande inte vad jag ska läsa eller vart jag vill gå. Jobbigt läge kan jag tala om! Fick i alla fall med mig en fin penna :) Ha ha, ska fota den under något tillfälle så att ni kan se hur fiiin den är. Ska skriva om ridningen igår också!


Blingade nosgrimmor

Jag tycker inte att det är särskilt fint när man har en vanlig aachennosgrimma som antingen har stenar eller klinkers. Klinkers och stenar är fint på pullarnosgrimmor, men jag tycker att en vanlig aachen ska vara stilren, bred och utan vita sömmar som dekoration. Enda som går hem hos mig är om den är lackad och har padding vilket gör att den får form och inte bara blir helt platt och tråkig.
Om nosgrimman har stenar tycker jag att det tar över helt och förstör helhetsintrycket. Blinget ska finnas på pannbandet!

Pullarnosgrimmor tycker jag dock ska ha något extra då dem blir lite tråkiga annars, men enkelt kan vara snyggt där också.

Sen vet jag inte om blingade remontnosgrimmor blir snyggt på hästen. Men på bilden är dem i alla fall riktigt läckra! Ville blinga Fillens remont förrut men nu vet jag inte riktigt. Kanske blir det fint eller inte :) Dem här remontnosgrimmorna är hur som helst sjukt fina! Har kärat ner mig totalt i den första då den har pärlor och swarovskistenar. Kan inte bli bättre ;)


 



skaerlund.eu

Wow...!

Herre gud vilka snygga pannband! Slår alla swarovskipannband jag har sett hittills och jag skulle hemskt gärna klicka hem flera stycken :) Jag gillar alla förutom nummer fem och sex.

Kolla bara. Dock så ligger priset för pannbanden runt 1200. Varför ska allt man vill ha vara såå dyrt?








http://www.skaerlund.eu/


Inte illa pinkat

Det är inte lite pengar som behövs om man vill ha en finsele till sin häst eller ponny från Tärnsjö. 39 450 ;- får man vara beredd att betala. Det är för en sele. Och det är inte lite, jämför med en sele från Börjes som kostar runt 7000 ;- Det är sjukt mkt pengar! Ioförsäg är selarna av sjukt sjukt sjukt bra kvalité, handgjorda från första början och även lädret. Så då tycker jag att dem lätt är värda pengarna. Plus att dem är snygga!

Gillar starkt skygglappens utformning och sömmar på huvudlaget. Gillar även nosgrimman även om den kunde varit liite bredare. Just färgen på den här selen gillar jag inte, men eftersom den är hangjord kan man bärgis bestämma om man vill ha en svart eller brun sele istället. Konstigt vore det ju annars ;)




Goschiga!

Ha ha, dessa tofflor från hööks skulle inte sitta helt fel! Ser übermysiga ut och varma, dem hamnar nog på min julklappslista. Hoppas att dem är lika snygga i handen som på bilden :)



Blä

Nu ska jag sätta mig ner och skriva en galet bra krönika, he he. Får se hur det går med det hela eftersom jag verkligen inte har någon lust alls!


JH Collection

Tycker att hööks nya kollektion är jättefin. Gillar starkt färgkombinationerna och loggan. Men kan ju inte låta bli att säga att den är väldigt lik HV Polo's! Mina favoriter är det cremefärgade schabraket, grimmorna, stalltäcket och fleecetäcket.

Tycker däremot att tränsen, det bruna schabraket eller jackan inte är lika eftertraktade :) Brunt på hästar är lite småtråkigt och ser av någon anledning smutsigt ut tycker jag :P

Allt är väldigt stilrent och helheten får tummen upp av mig!









Curry plutt

Curry blev faktiskt tömkörd idag! Tömkör nästan aldrig. Lite synd då det är nyttigt för honom. Men tycker att han är lite småtråkig att tömköra eftersom han inte kan så mkt, än ;) Han var i alla fall jätteduktig! Mjuknade direkt och gick stadigt i låg form hela tiden.

Visserligen är det den enda formen han går i, suck, men det är något jag får jobba på. Tuvärr kan jag inte tömköra honom på volt eftersom formen tappas helt, han kan inte gå på en rund volt utan flyter in eller ut hela tiden och så tappar han farten. Synd då han faktiskt behöver böja och ställa mera! Men har var duktig, undertrampet var bra i slutet och han var genommjuk.

Tänkte att jag kunde avsluta med att han fick galoppera lite. Som väntat fick jag ett par höga kickar riktade emot mig eftersom jag behöver lägga på pisken för att han ska fatta galopp. Går inte att tömköra och fatta galopp utan att han sparkar emot mig. Aja, han var duktig men behöver mkt mer styrka!

Fin ponny ändå vi dagens slut!



Suddiga mobilbilder, men bättre än inget :)


Slappt

Idag har jag, Lisa och Amanda gjort absolut ingenting. Tittat på TV, legat i min säng, ätit, tittat på TV, legat i min säng, ätit kladdkaka, legat i min säng och legat på golvet i hallen och i köket. Underbart, totalt slapp dag eller vad? Behöver fler såna här dagar då jag bara slappnar av, men inte för många då det kommer bli tråkigt i längden ;)


Blir inte alltid som man tänkt sig...

Planen för idag skulle varit att jag Amanda, Julia, Lisa och Amanda E skulle varit hemma hos mig. Men icke. En efter en har dem hoppat av så nu blir det bara jag, Amanda och Lisa :( Lite tråkigt då det var ett tag sen vi gjorde något...


Minnesvärda Idol och första raden :)


´.

Håller på att göra en übersattsig frukost just nu, Amerikanska pannkakor. Får se hur det smakar sen :) Sällan jag orkar anstränga mig så här mkt då jag är allt för lat ;)


Upps

Halloj :) Min dag har varit helt okej. Lyckades dock bli av med mobilen, skåpnyckeln, pennan och ipoden under matten! Hur dålig uppsyn kan man ha över sina grejor egentligen, eller så är bara vissa i min klass väldigt omogna ^^ Hör till en av de omogna själv kan jag tala om! Tur att man dock har gått med samma gäng sen dagis och vet att man alltid får tillbaka sina ägodelar ;)

Snart är det Vampire Diaries, wiiiie, har väntat länge på att detta underbara programmet ska börja igen! Försöker även skriva ut min önkselista till julafton men det går inge vidare. Skrivaren bara laggar och har varit fastfrusen i cirka en kvart nu.

Vi hörs!


.

Idag fick jag skjuts hem av Amanda E, så klockrent att hon har en Epa-bil som hon åker runt i! Helt onödigt egentligen att bli skjutsad då det tar cirkus fem till tio minuter för mig att gå hem. Men jag orkade inte :) Tur att man har en bra kompis med plats för en till i värmen :)

Sen blev det stallet och hänka på Nathalies uteritter i mörkret. Löste sig klockrent med vilken häst jag skulle rida, Hagrid. Han skötte sig exemplariskt, lugn, drog inte iväg i traven eller så. Hade ju en bromskloss framför mig som tur var dem få gångerna han tog liite för långa kliv, älskar dem gamla goa shettisarna ;)

Sen blev han hur mjuk som helst och hade inga problem alls med att gå i form i skritten. Travade på halvlånga tyglar då han var så lugn idag :) Duktig ponny!


Ridlektion

Jag fick rida Trixie igår. Stallets fiina nordsvensk. Ingen stor klump där inte utan hon är väldigt slimmad för att vara nordis.
Gick sådär och det var första gången jag red lektion på henne. Fick inget bra stöd i handen utan det glappade mest hela tiden. Men å andra sidan gick galoppfattningarna från skritt klockers. En gång fick jag ett par travsteg men annars var det galopp direkt. Inte illa pinkat av en nordsvensk ;)

Lyckades även med att få henne i form lite mer än en kortsida i galoppen två gånger. Snacka om att det flöt på då! Helt mjukt, samlat och starkt jobbat av Trixie! Då var enda gången det kändes bra men eftersom det gick så bra just då väger det nästan upp hela ridpasset ;)

Men nu ska jag fortsätta att fixa mig inför skolan. Vi hörs!


Fail

Nu väntar lite franskaglosor innan jag får skjuts av mamma till stallet. Tur det då det är kallt, tar en och en halv timme att åka kommunalt och jag skulle ha varit tvungen att släpa på alla saker. Glömde nästan bort att det är mörkt ute vid tiden då jag skulle ha varit framme! Så tack Mami!

Lyckades såklart även när jag skulle göra en smoothie starta mixern utan lock! Tur som bara den att det är en knapp som man måste hålla in, fick lite i ansiktet och sen har jag ingen aning om vart resten hamnade ^^


Lilla Andrea, lite sugen på att prova köra henne igen!


Outfit tanke

Tror att dessa röda ridbyxor med grå skoning skulle passa skitbra med en guldig väst från HV Polo. Sen guldigt schabrak med röda eller guldiga lindor. Härlig outfit som verkligen sticker ut i mängden. Men sen kanske det blir värsta feta missen?! Ha ha, men jag tror att det skulle vara riktigt snyggt faktiskt :)

Älskar kombinationerna guld/rött och silver/marinblått



HMPF!!!

Har dragit på mig världens otur just nu! Idag på idrotten fick jag 3 bollar sulade rakt i huvudet. Inte en, utan TRE stycken! Var finns rättvisan? Så nu har mitt huvud dunkat sen klockan ett och jag tror allt att jag har blivit lite bollskrajj, självbevarelsedriften kickar in!

Får se om jag dansar idag, har inga byxor och huvudet är inte på topp som sagt :) I morgon blir det ridlektion i alla fall. Den ska inte missas!


Saknar att hoppa Fillen!
Han gjorde alltid sitt bästa och om det gick dåligt på en tävling var det för att jag fick en blackout i omhoppningen :)


Hmpf....

Igår blev jag nästan dödad av en hyllagrejs och två feta smörpaket på 500 g st som nästan träffade mitt huvud då hyllskiten på kylskåpsdörren trillade ner

Idag har jag nästan blivit dödad av en bandyklubba som nästan ramlade ner på mitt huvud

Undrar vad som händer i morgon?


Glad!

Überkul var det att köra Curry idag! Han var väldigt pigg och frammåt hela tiden. När vi skrittade fram försökte han smygtrava hela tiden. Lite störande då jag och systern planerat att skritta fram länge.
Ibörjan lullade jag bara på i traven. Tycker att han inte ska behöva ha några krav på sig ute i skogen. Där är vi för att ha roligt och för att jobba med hans frammåtbjudning! Men brukar alltid i alla fall ställa honom åt båda sidorna i skritten och någon gång ibland i traven.

I galoppen var han inte alls lika uppåt som vanligt. Han var verkligen urdåligt på att galoppera i början. Kom ingen vart utan trampade bara en massa luft = jobbigt att galoppera. Lilla ponnyn <3

Har även börjat att samla honom i galoppen så mkt som möjligt nu. Det svåra är ju att ha styrkan att orka gå i samlad galopp! Gick faktiskt bra då jag inte behövde driva med rösten hela tiden utan bara komma med peppande ord. Sen måste jag såklart låta honom springa på lite fort då båda tycker det är betydligt roligare ;)

Sen blev det en skrittpaus för att han skulle få återhämta sig lite. Super gullig var han sen. Nathalie travar iväg men jag tänker att jag ska böja och ställa lite i skritten. Det gick ju jättebra... Han börjar trava och sen galoppera. Charmtroll som sen har huvudet högt, galoppera så snabbt han orkar och slänger fram benen. Nae, känslan går bara inte att beskriva i det ögonblicket! <3

Sen på tillbaka vägen kör jag först. Trodde nästan att han skulle vara småseg och att motorn helt skulle vara slut. Men icke!!! Han börjar trava när jag säger åt honom och helt självmant så faller han in i galopp. Förstår inte riktigt vad som hände där men blev såååå glad. Pricken över i:et var när solen bröt fram.

Nej men det mest udda som han gjorde idag var att kicka sjukt högt i backen upp till stallet!



Vi har våra moments när allt bara klickar. Dem betyder sjukt mkt för mig då dem är sällsynta.


Still here!

Nej jag har inte glömt bort bloggen! Ha ha, känns som det ibland då dagarna bara går och jag pluggar, pluggar och pluggar lite till! Men bloggen lider för 1 - jag har inget att skriva om, 2 - skolan kommer olyckligtvis i första hand, 3 - jag vet inte x) !!!!

Ja ja, idag åkte jag, Nathalie och Pappa för att leta vinterskor på Myone. Tog hela 2 timmar (!) vilket jag inte kan förstå? Kom i alla fall fram till att jag har way too korta ben för stövlar, men att en av alla miljoner mountain horse stövlar kanske passar mig :) Så det blir att jaga dem någon annan stans.

Kunde såklart inte låta bli att glo runt lite heller ^^ Men av någon anledning hittade jag inte en enda sak som jag ville ha? Letade inte så jättemkt utan strosade mest runt. Men tur det då jag som vanligt är überpank! 
 
Min dag har alltså bestått av:

Plugg

Letat vinterskor

Skrivit önskelista inför julen!


Saknar min sommar med Fillen obeskrivligt mkt!


Mer bilder på sötnosen

Kom på att jag har lite fler bilder från DM i Uppsala som togs av min syster!


Kolla tungan <3



Tungan igen!



Natti Natti

Nu blir det sängen. Har pluggat som bara den den här veckan för att slippa stressen nu på ons/tors. Är skitjobbigt att sätta sig ner efter ridningen klockan 9-9:30 och plugga! Men inte den här gången :) Hade bara pyttelite kvar och det tog max en kvart när jag kom hem! Sömnen är väl inte heller på topp eftersom jag varit uppe så länge alla andra dagar...


En trött Arraxi, det enda den ponnyn gjorde var att gäspa!


Ridning

Red Kaspian den här veckan precis som förra. Sist gick det inte alls bra. Kom inte ner i sadeln för fem öre i traven, fick inget stöd i handen och hans steg blev väldigt stötiga eftersom jag inte kunde sitta ner, då blir han bara ännu kortare i steget. Det blir som en ond cirkel.

Nu gick det i alla fall bättre. Han var inte alls lika springig och jag kunde ta mer i honom utan att han slog med huvudet och blev arg. Den här gången var han inte heller lika uppåt med huvudet utan sög tag mer i bettet från början. Det glappade inte helt enkelt. Efter en stund släppte han till i skritten och sen gick det även hyffsat i traven.

Fick även själv bukt med mina sitsproblem. Kan verkligen inte sitta ner i traven! Nu gick det dock bättre då jag hittade min tyngdpunkt och själv kom ihåg att luta mig mycket bakåt. I mitt fall blir mkt bakåt inte särskilt mkt eftersom jag sitter som en kratta redan innan ;)

Sen gjorde vi lite skänkelvikningar, galoppfattningar från skritt och bakdelsvändningar. Fattningarna gick awesome efter den första. Visserligen blev han ett über-popcorn som hade världens energi men det är bättre än att han tar en en hel kortsida innan han faller in i galopp! Sen fick han ett litet utbrott på Mixie och Kimmie mitt i galoppen men lyckligtvis satt jag kvar. Hade verkligen ingen lust att falla av en maxad D-ponny och träffa den frusna backen i galopp... Det skulle ha gjort ont!

I galoppen blev han också väldigt självbärig och orkade hålla igång utan problem när jag svängde in på en volt, lite trångt blev det ibland. Håller hällre ett avstånd på cirka 5 meter då han verkligen inte gillar att vara nära dem andra hästarna. Koncentrationen tappas totalt och jag måste börja om helt.

Passet kan väl sammanfattas som rätt bra eftersom vi hade våra ljusa stunder :)

Det bästa...

... med Fillen är att han är så jäkla lätt att ha å göra med! Är alltid possitiv till arbete, vill göra rätt, inte en enda sak som jag har ställt honom inför hittills har inte gått att genomföra, allt går med lite lirkande och när jag tömkör är det inte mycket jobb som behövs för att han ska slappna av. Behöver bara låta honom vara och vänta ut den smått knubbiga ponnyn ;)




.

Red lite på Trixe för ett par veckor sen. Väldigt stor men hon hade ett steg som gjorde att jag kunde sitta ner. Det är mitt största problem just nu. Kan banne mig inte sitta ner i traven på större än C-ponny! Något att öva och jag har en plan...


The first of many days

Första dagen i skolan. Inte lika hemsk som jag trodde. Väldigt chill då vi inte gjorde någonting? Hade även mitt andra möte med skolans handledare inför gymnasiet. Känns betydligt bättre nu då jag har ett hum om vad jag vill göra under mina tre år av slaveri som jag har framför mig!

Sen har vi tydligen bytt klassrum. Dåligt då vi inte har vår soffa eller kära Justin Bieber affisch! Japp, den är borta... Tror det eller ej, innan lovet hade vi bävern och Twilight på väggen. Enda possetiva med nya rymmet är kanske att det är mindre = blir varmare! Fryser alltid i skolan så imorgon ska en filt med.

Lyckades även göra tre läxor nu när jag kom hem vilket känns väldigt skönt, bara 4 kvar då! :)


Me want

En fet fördel med att det "snart" är jul är att man kan önska sig allt man vill ha! Awesome då jag sjäv är pank och behöver spara till stockholm horse show och när alla andra ska få julklappar från mig :D

Kollade på den här grimman från hööks för jättelänge sen. Men tyckte att jag redan hade en grimma till Fillen och Curry och inte behövde köpa ännu en. Men nu när det är jul kan man ju önska sig en ^^


Japp, jag vill ha en lite småmesig disco-grimma från hööks!
Ska till och med önska mig en i cob-storlek då jag vill att luddet inte ska sitta på sniskan :)


Bläääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää

I morgon börjar skolan igen och jag känner paniken/depressionen komma krypande. Fy fan alltså, jag vill verkligen INTE!!! Försöker göra det bästa av dem sista timmarna genom att käka mango och titta på Grey's Anatomy :(


Duktiga ponnier

Pollarna skötte sig riktigt bra idag båda två! Amanda följde med mig idag också så jag slapp vara helt ensam. Curry var duktig när vi körde meen, innan var han ett litet monster! Kunde inte stå stilla, skrapade med hoven och var jättejobbig. Usch, gillar inte alls när han håller på sig och bara krånglar. Ute i skogen var han riktigt duktig dock. Segis som vanligt men han tyckte det var jobbigt att gå först, ensam och ha två i vagnen. Men det gick bra och han stannade inte en enda gång :)

Fillen blev tömkörd. Fungerade jättebra då han har varit stel och motsträvig innan. Nu släppte han till emellanåt och några halvbra skänkelvikningar blev det allt. Han är så himla possetiv och vill göra rätt. Blir så glad när jag jobbar på med honom.

Började även med mina backningar med hjälp av rösten förra veckan. Tog upp det idag och gud vad duktig han var! Behövde inte alls ta i tömmen utan han backade när jag sa backa. Blir glaaad :) Sen hade jag som tur var hjälp av Amanda som kunde ge honom en morot när han backat.

Belöning och beröm är jätteviktig, hur ska hästen annars veta när den gör rätt?!


Väsby

Idag snurrade jag och mamma runt i väsby. Först blev det sockholm ridsport för att kolla om dem hade en billigare ridhjälm. Det enda som hittades var en fin fin fleecetröja från schockemöhle. Tänkt om man hade obegränsat med pengar! Då skulle jag shoppa :D

Sen åkte vi vidare till hööks. Fick hjälmen som jag ville, tack Mami!!! Och tittade på magic brush borstarna. Tror ärligt talat att det var lite hysteri över dem. Några var uppackade och dem kändes faktiskt bara som en vanlig piggborste. Fast mjukare och mera följsam. Kanske mera massage för hästen?

Sen blev det Väsby centrum. Vi fikade igen och kollade runt i butikerna. Hittade en dösnygg cardigan som är helt mig! Skitfin är den. Passade mig asbra gjorde den också, pricken över i:et är att den heter Pernilla Cardigan, måste banne mig vara ödet?! Är från Bondelid och finns på MQ, prutt dock att den kostade 8 eller nio hundra. Suck...!

Sen köpte vi med oss vegetarisk sushi, får se hur det smakar?


Sleepy

Tänkte sova nu. Dock blir det i samma rum som Mami på soffan efter skräckisen. Även om jag inte tittade så är jag liiite rädd :)

(Sveriges största mes har ni här!)


Oj oj

Idag åkte jag och Lisa till Täby för att shoppa. Glodde runt lite var stans som vanligt. Stolt över mig själv då jag bara köpte en halsduk! Handlade även lite julklappar och födelsedagspresenter! Men berättar inte vad ;)

Sen fick vi varsitt rabattblad. Stor fail vi gjorde där. Vi trodde att ma skulle få en smoothie gratis och att kupongen var värd 25 spänn. Men icke, det var bara en prissänkning. Helt dumma höll vi fram lappen och trodde att vi kunde betala med den, ha ha! Sen när det var dags för att slänga "muggen" så sulade jag den rakt på kanten, lyckat då den flög iväg en bit :) Smidigt!

Sen kom Amanda, Amanda E och Niklas. Vi käkade och fortsatte att gå runt i väntan på att filmen skulle börja.

Paranormal Activity, tja, jag såg inte mycket. Höll för öronen och blundade större delen av filmen :D Det är jobbigare än man tror att trycka så hårt att man inte hör ett smack i en timme och en kvart! Lyckat. Jag ska aldrig "se" en skräckis igen! Så jag har ingen aning om vad som hände i filmen ;)


Man kan ju även sitta ner på golvet i H&M :)


Vi girls gömmer oss för Niklas i ett omklädningsrum, MOGET!


Lisa lyckades gå in ett skivställ och ha ner massor på golvet. Aldrig bra att vara inne på Åhlens...


För bra :)

Så klockrent, finns nog ingen skönare serie!




Jag LIDER!!!!

Hur kan en vuxen människa skriva och uttrycka sina tankar på det här sättet? Är så otroligt barnsligt, oseriöst och nedlåtande mot andra så det finns inte!!! Han skriver bara på ett sätt som säger:

 - jag är bäst, jag vet bäst och alla andra är så j*vla pantade så det finns inte. Jag är den enda människan på jorden som har en hjärna och borde få hålla på med hästar, träna andra ryttare och tävla. Jag är BÄST.

Jag förstår inte hur man tänker när man skriver så här?

Måste kollas in, särskilt - blogg/funderingar/fan blir såå trött

http://www.stallnystrom.com/index.html 

Det finns inga ord...


He he...

Förstår inte hur jag ska överleva!!! I morgon ska jag plus vänner se Paranormal Activity 3... Jag kommer dö då jag blundar titt som tätt när jag ser en thriller. Inte bra alls det här, men min fantasi kanske lugnar ner sig lite om jag ser fler skräckisar :D


Mys

Idag har mamma och jag åkt till Arninge. Vi letade efter en hjälm till mig, fikade och gick runt i lite affärer. Mys då jag inte gjort något ensam med mammsen på länge :) Helt lagom för mig även då jag var dödstrött och inte orkade göra så mycket. För mig är det det perfekta shopping-humöret. Jag orkar helt enkelt inte kolla runt eller köpa något :D Pengarna sparas och inget onödigt hamnar i min ägo!


Breakfast:

- Apelsin juice

- Rostat bröd

- MANGO


Opraktiskt!

Något som jag har funderat på länge är varför man tävlar i vita ridbyxor?! Är inte insatt i hoppning eller fälttävlan om man måste ha det, utesluter terrängmomentet i fälttävlan nu ;) Det är ju så gaaaalet opraktiskt. Särskilt i hoppning där folk faktiskt flyger av, titt som tätt.

I dressyren skulle det dock bara se konstigt ut tycker jag om man kom i något annat är vita byxor, det hör till, är snyggt och tradition såklart. Sen är risken väldigt liten att man skulle ramla av - om ens häst inte flippar ur totalt förståss :)

Men i hoppning, där ramlar folk av varenda gång känns det som! Och vad får man? Jo en stor fet fläck som inte går bort antingen från gräs eller sand och lera! Förstår att man som liten vill vara fin i vita ridbyxor när man tävlar, men det är när man är liten som man trillar av ;)

I körning där är det annat! Tror att några som kört i vita ridbyxor i dressyren faktiskt fått an märkning om att det ska man INTE ha! Se där, en gren som har lite vett. Å andra sidan är det ännu knasigare att ha vita där eftersom man sitter i vagn och om det skulle hända något skulle man antagligen bli dödligt smutsigt :)

Jag tävlar aldrig i vita ridbyxor, finns som sagt inget smutsigare och blir själv oftast smutsig innan jag ens har tävlat :)


Oh yeah

Tittade precis på Criminal Minds och det är första gången jag inte alls har känt mig illa till mods när det har gått på natten ^^
Har alltför livlig fantasi...


Everything has its charm





Hopptävlingen

Tyvärr så dog ju min kamera, men hann knäppa lite bilder :)

Linnea & Donken





Sandra & Puffen:




Kolla minen ;)

Felicia & Fillen:


-.-

Är dödligt uttråkad som vanligt! Igår gjorde jag ingenting och idag gjorde jag ABSOLUT ingenting. Har bara suttit framför datorn och glott på tv. I morrn blir det nya tag och jag ska försöka att göra något :/


Äntligen

Har verkligen försökt att ladda över bilderna som jag tog med min mobil under praon, men det har banne mig inte gått! Men nu så ligger dem på datorn. Tja, med min mobil där av den extremt dåliga kvaliten. Men bättre än inget :)


Adde som tömkörs, härlig kvalite ;)


Supergoa Paw, finns nog ingen snällare hingst på jorden. Han är som en stor hund, fast snällare!


Låg utanför en av sjukrutorna...

Gillar man rosa och JW finns det oxå!

Mums, inte så dåligt som jag trodde :)


Det sjukt fina stallet med 30 stora fräscha boxar.

Fina Nisse.




Se där

Insåg att jag har lite bilder från en hopptävling :) Kommer idag då kameran måste laddas först!


RSS 2.0