Myone

Idag var jag, syrran och pappa på Myone. Har aldrig varit där så blev glatt överaskad när jag upptäckte att den lätt slår hööks! Hööks ridkläder är bara skit som går sönder men där har det faktiskt bra grejor. Pikeur, Mountain Horse, Equipage och masssssor :) Ska absolut åka dit fler gånger!

Det blev ett par bruna ridbyxor till mig som matchar strumporna jag fick i julklapp och en blå jättegosig fleece från Mountain Horse. Av någon anledning har jag typ bara mörkblå tidkläder just nu! Strumpor, fleecetröjor, tröjor, mössa och så klart ridbyxor. Min vinterjacka är röd men det kan inte hjälpas. Men enmörkblå sommarjacka har jag. Nu saknas bara ett mörkblått schabrak till Filur så blir vi sjukt matchade :D

Sen såg jag ett par döheta RÖDA ridbyxor, VILL HA! Tyvärr var dem helskodda vilket jag inte klara av, så om någon vet var jag kan hitta ett par röda ridbyxor som är sadelskurna ett knäskodda, kontakta mig!!!

Olyckligtvis kan jga inte ladda upp några bilder då kameran har laddat ur och jag tog med mig fel laddare från mamma. Hur det nu gick till?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0