.

Har väl varit hemma en halvtimme nu? Senare delen av eftermiddagen har spenderats i stallet. Vi gjorde klart Puffes spilta, tvätta Didrik och lite annat. Curry och Filur fick följa med in som sällskap och deras hovar blev kratsade och fettade med hovfett. Gillar det verkligen eftersom hovarna faktiskt blir svartare. Lägger sig som en hinna över som man till och med kan tvätta bort :)

Roligast av allt var nog att på vägen till stallet från hagen så körde vi gå i led. En av oss gick först sen fick pollarna traska på ett led och den andra gick sist. Sen självklart hände det som inte fick hända -.- Didrik vände och sprang tillbaka till hagen! Och det är ingen kort bit det heller. Filur och Curry fick jag tag i innan de oxå sprang efter och dem stannar faktiskt om det blir ett tryck i repet runt halsen. Didrik dock, ja, han är inte lika trevlig alla gånger...

Sen kom en ny liten shettis till stallet idag oxå! Väldigt söt, jätttefin man och svans och svart. Hon heter Zsa-Zsa och är supersöt. Dock väldigt tjock och helt utan kondis tydligen :)


Laddar upp bilder sen, men nu tog batteriet i kameran sluut. Så det behöver laddas upp innan bilderna ens kan komma in i datorn :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0